Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar popovski:
Povratak na članak

Želim biti ravnatelj ZKM-a jer on spaja ljude i projekte

Ostala četiri kandidata za čelno mjesto ZKM-a su žene – očekivane Snježana Abramović Milković, Urša Raukar te dvije kandidatkinje izvan kuće - Vitomira Lončar i Snježana Banović

Komentari 2

IV
IvanXXIII.
14:49 06.11.2014.

A moglo bi biti tako da i te četiri žene imaju nešto biografije? Je li to sponzorirani članak koji unaprijed slavi ono što je već riješeno? Otkako u kazališnom životu grada Zagreba divlja Bandićev kadar, nijedan od sličnih natječaja nijeje proveden a da ishod nije bio unaprijed zadan! Dokle?

VL
MH
mrtav-hladan
17:56 06.11.2014.

Sto mi izbrisa komentar Oblak ti poljubim

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.