Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Zbor HRT-a dva dana pjeva u Moskvi

madrigali
03.02.2010.
u 13:28

U znamenitoj Velikoj dvorani moskovskog konzervatorija Čajkovski zajedno s Ruskom kapelom pod vodstvom Valerija Poljanskog, Zbor HRT-a izvodi Haydnovu Theresienmesse.

U nastavku suradnje s Ruskom državnom kapelom Zbor HRT-a je otputovao na dvodnevno gostovanje u Moskvu (3. i 4. veljače). U znamenitoj Velikoj dvorani moskovskog konzervatorija Čajkovski zajedno s Ruskom kapelom pod vodstvom Valerija Poljanskog izvodi Haydnovu Theresienmesse.

Drugi dan u tamošnjoj katoličkoj katedrali pod vodstvom šefa-dirigenta Tončija Bilića koncert posvećuje mediteranskoj katoličkoj glazbenoj baštini iz opusa Skjavetića, Da Venose, Lukačića i Allegrija te u drugom dijelu hrvatskoj duhovnoj glazbi 20. stoljeća temeljenoj na glagoljaškoj tradiciji iz pera Klobučara, S. Drakulić, Odaka, Kuljerića i Papandopula.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:39 03.02.2010.

Važna vijest za cijeli Uzbekistan! ! !

Avatar Juki
Juki
10:27 06.02.2010.

Članovi zbora HRT-a zasigurno će se \"ugodno\" iznenaditi kada po povratku u Zagreb vide kako im je, za nagradu, plaća smanjena za četvrtinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije