Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ Brak Madonne i Guya Ritchieja okončan u 50 sekundi

Zbogom, Guy!

22.11.2008.
u 17:39

Samo nekoliko sati nakon što je u petak na Visokom londonskom sudu u rekordnih 50(!) sekundi okončan brak Madonne i Guya Ritchieja, pjevačica je zablistala na koncertu u Philadelphiji, u sklopu svjetske turneje “Sticky & Sweet”.

Dok je njezin bivši suprug bio u Londonu s osmogodišnjim Roccom i dvogodišnjim Davidom na večeri, svježa raspuštenica zabavljala je publiku. Njezine, sjajno osmišljene nastupe nadmašio je trenutak spontanosti kad je Madonna podigla obje ruke pokazavši srednji prst. Taj su Madonnin “damski” potez, razumljiv gotovo cijelom svijetu, mediji odmah protumačili kao poruku Guyu Ritchieju.

Premda nazvan razvodom desetljeća, sedmogodišnji brak pjevačice i britanskog redatelja nije nimalo glamurozno okončan. Parnica na kojoj se nisu pojavili ni Madonna ni Guy, nego samo njihovi odvjetnici, trajala je manje od minute, što je bilo dovoljno da se potpiše sporazumno rješenje o raskidu braka slavnog para.

Dok su detalji razvoda javnosti zasad nedostupni, mediji navode da je Guy postao bogatiji za 70-ak milijuna dolara, tj. 20.000 USD za svaki dan proveden u braku s Madonnom. Pjevačica je dobila trajno skrbništvo nad kćerkom Lourdes Leon (12), a sinovi David i Rocco pola vremena provodit će s njom, a pola s Guyem u Londonu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije