Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozitivni na koronavirus

Zbog Toma Hanksa i Rite Wilson dezinficirana Sydneyska opera

Foto: Fotostand/DPA/PIXSELL
12.03.2020.
u 12:00

Slavna operna kuća u Sydneyu u četvrtak je priopćila da je dezinficirala svoje prostorije jer je ondje u subotu nastupila holivudska producentica Rita Wilson, supruga Toma Hanksa, koji su oboje pozitivni na koronavirus.

Wilson je svoj pjevački nastup održala u subotu navečer u dvorani Utzon Room, a gledalo ju je i slušalo 207 ljudi, uključujući i supružnika Toma Hanksa.

Dvostruki oskarovac i njegova supruga prve su globalni 'selebritiji' pozitivni na virus. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni", napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti "testirani, promatrani i izolirani" onoliko dugo koliko bude potrebno. 

Nakon saznanja da je par pozitivan na koronavirus, Opera u Sydneyu je kontaktirala zdravstvene vlasti te sponzore i osoblje koje je bilo u doticaju s njima. 

"Od tada smo proveli određeni broj zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uključujući i čišćenje svih prostora jakim, bolničkim dezinfekcijskim sredstvom", priopćeno je iz opere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije