Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film Anđela Jurkasa

'Zbog tebe' na Sarajevo Film Festivalu

Zbog tebe
Foto: PR FOTO
1/4
14.08.2015.
u 15:17

Dugometražni debitantski igrani film Anđela Jurkasa "Zbog tebe" dobio je poziv za pretpremijerno predstavljanje u sklopu programa Pretpremijere, sekcija Pretpremijere Trailers na najvećoj ovogodišnjoj filmskoj regionalnoj smotri Sarajevo Film Festivalu koji se održava u glavnom gradu BiH od 14. do 22. kolovoza.

Atipična ljubavna priča s mnoštvom ispreplitanja dramskih i komičnih elemenata "Zbog tebe" nastala je po motivima istoimene knjige koja će jesenas biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku.

Film obiluje brojnim castingom u kojem su neke od glavnih uloga ostvarili Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović, Zoran Pribičević će na SFF-u predstaviti promotivne materijale i isječke iz filma te najaviti njegov festivalski život u sljedećoj godini.

Film se trenutno nalazi u fazi post produkcije i završavanja redateljske verzije filma, a uskoro će biti predstavljeni novi materijali vezani za snimanje odnosnog filma.

*Nacionalna kino premijera filma "Zbog tebe" se očekuje za Valentinovo 2016. u Zagrebu.*

Više informacija na službenim web stranicama filma i na službenim Facebook stranicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije