Naslovnica Kultura Glazba

Zbog objave vijesti o NLO-u, radio Antena Zagreb izazvao paniku

10. prosinca 2008. u 13:40 15 prikaza

Radijska postaja Antena Zagreb u svome prijepodnevnom programu objavila je informaciju da se nad Novim Zagrebom pojavila "neobična svjetlost", a u program su pušteni i navodni pozivi građana koji su tvrdili da su vidjeli NLO. Navodno su čuli i zvuk koji je bio sličan eksploziji.

Zagreb na nogama
Nakon što su čuli (dez)informaciju, mediji su počeli nazivati zagrebačku policiju u kojoj su isticali da nemaju nikakvu dojavu, a čak su i svoje službenike poslali na teren kako bi provjerili što se to događa nad Novim Zagrebom.

Antena je svoju senzacionalnu dezinformaciju začinila i izjavom HTV-ova novinara Krešimira Mišaka koji je izjavio da upravo u tom trenutku s prozora gleda u NLO.

Ispričali se slušateljima
U policiji su brzo utvrdili da je riječ o lažnoj dojavi, a najavili su i podizanje prijave ako se utvrdi da su građani bili uznemireni. Nakon 11 sati na Anteni Zagreb konačno su priznali da je vijest o NLO-u bila lažna i da je cijela zbrka bila obična zafrkancija na račun Bandićeve kupovine "tenka". Nakon toga ispričali su se svim građanima koji su se uznemirli zbog njihove laži.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas