Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAILER

Zavirite u čudesni svijet Bašićeve bajke Sjeverozapadni vjetar

Jurica Pavlic
Foto: Vjeran Žganec - Rogulja
1/2
31.12.2012.
u 13:29

Nagrađivani ilustrator Zdenko Bašić, predano radi i na ostala tri trailera s kojima će, uz pomoć mape koja sadrži i scenarij, DVD i vizuale, u idućoj godini tražiti partnere - financijere za dugometražni igrano-animirani film

Prvi trailer za budući film Sjeverozapadni vjetar, fantastične dječje avanture temeljene na istoimenoj ilustriranoj knjizi baziranoj na narodnim pričama, pušten je na Staru godinu i može se vidjeti na kanalu Youtube. Njezin autor, nagrađivani ilustrator Zdenko Bašić, predano radi i na ostala tri trailera kojima će, uz pomoć mape koja sadrži i scenarij, DVD i vizuale, u idućoj godini tražiti partnere – financijere za dugometražni igrano-animirani film.

U središtu priče su četvorica dječaka prijatelja s gradske periferije koji pronalaze knjigu. Djeca znatiželjno čitaju priče na deponiju u šumi i preko knjige stupaju u kontakt s vilama, vilenjacima, nevidinčićima, mrakijima... Pa iako nema klasičnog negativca, zaplet nastaje kad djeca otkriju da će na mjestu njihova tajnog carstva uskoro niknuti šoping-centar... Kako će stara legenda i zaboravljena šuma opstati na pragu urbanizacije i konzumerističkog društva, pokazat će Bašićev film.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije