Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika za nastup

Zasvirajte na INmusicu putem natječaja Nissan Rock\'n\'Road

Inmusic
arhiva VL
26.04.2012.
u 18:16

Prijave na natječaj traju od 26. travnja do 9. svibnja 2012. putem službene web-stranice festivala www.inmusicfestival.com

Nissan Juke i INmusic pokreću natječaj Nissan Juke Rock'n'Road koji bendovima pruža priliku za nastup na ovogodišnjem, sedmom izdanju glazbenog festivala INmusic u Zagrebu, uz imena kao što su The Cranberries, Franz Ferdinand, Gorillaz Sound System, Plan B i Mando Diao. Prijave na natječaj traju od 26. travnja do 9. svibnja 2012. putem službene web-stranice festivala www.inmusicfestival.com, gdje se nalaze upute i pravila natječaja, dok će samo glasovanje i pregled svih sudionika natječaja te njihovih uradaka biti dostupno isključivo na stranici na Facebooku Nissan Hrvatske, i to od 11. svibnja do 1. lipnja.

Glasovanje će se odvijati u dva kruga. U prvom krugu natječaja koji traje od 11. do 23. svibnja publika će za svog favorita imati prilike glasovati na Nissan Hrvatska Facebook-stranici i odabrati ukupno tri finalista koji će ući u drugi i finalni krug natječaja. Osim tri finalista koje odabire publika, tu je i četvrti finalist kojeg će odabrati poseban žiri koji čine: Ante Perković (glazbeni kritičar), Adis Dizdarić (Nissan) i Damir Pavelić (INmusic festival). Izvođač kojeg odabere žiri može i ne mora biti jedan od tri  finalista kojeg je odabrala publika. U prvom krugu natječaja izvođači prijavljuju jednu pjesmu putem linka na YouTube, Vimeo, SoundCloud i sl.

Drugi i finalni krug natječaja Nissan Juke Rock'n'Road trajat će od 24. svibnja do 1. lipnja na Nissan Hrvatska Facebook-stranici. U drugom krugu natječaja finalisti prijavljuju još jednu pjesmu, različitu od one s kojom su se prijavili u prvom krugu natječaja, a publika će zatim odabrati najboljeg izvođača svojim glasovima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije