Povratak na članak

Zašto su Springsteen na Broadwayu i Bowie na Wembleyju molili Očenaš

Tekst koji mnogi izgovaraju napamet, ne razmišljajući o stvarnom značenju riječi, iz usta prekaljenih rokera dobiva drukčiju, razumljiviju intonaciju
Objava 08. siječnja 2019. 407 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • weAreCro:

  Ok, čak i da Stonesi i Marlin Manson se prije smrti iskreno pokaju i obrate Bog će ih primiti u svoj zagrljaj. Ovo kaj neki mole Oce nas na koncertima je ok samo ako je iskreno, ako ne tocno se ... prikaži još! na njih i takve poput njih odnosi dio Matejevog evanđelja (7, 21-23)“Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima. Mnogi će me u onaj dan pitati: ‘Gospodine, Gospodine! Nismo li mi u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime đavle izgonili, u tvoje ime mnoga čudesa činili?’ Tada ću im kazati: ‘Nikad vas nisam poznavao! Nosite se od mene, vi bezakonici!’”. Molitva Oce naš je jako duboka i treba ju razumjeti ali nikako ne treba osuđivati naše stare ako to mole možda bez razumjevanja jer oni za razliku od gorenavedenih rockera imaju duboku i jaku vjeru.

  01:10 09. 1. 2019.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.