Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drago Hedl
Povratak na članak

Žao mi je što imamo divnu zemlju koju ne znamo organizirati

Osječki novinar i pisac upravo je objavio novi krimi-roman “Kijevska piletina”.

Komentari 11

DU
Deleted user
15:18 01.01.2020.

Problem je u tome što nam je država svijesno organizirana u interesu nekoliko postotaka povlaštenih umreženih u kriminal i politiku.Tako da nemožemo govoriti o nekom neznanju građana.Sve je posloženo da sliži političko rođačkoj kasti koji su iznad zakona a građanimama se servira da žive u demokraciji i da neznaju koliko im je dobro.

VL
ML
mlado
16:26 01.01.2020.

Osječki novinar i pisac. U novinarstvu voli pisati lažne vijesti te je osuđivan jer je “kao novinar dnevnih novina Jutarnji list u namjeri da naškodi časti i ugledu privatne tužiteljice Irene Lenić iznio neistinite tvrdnje.”. On bi odlično vodio zemljuju i treba mu dati prostor u VL-u.

VL
MA
mare0801
18:05 02.01.2020.

Čovjek je sin nekog ustaškog časnika, sjedao je kao dijete Paveliću na krilu u Argentini, Papa mu je bio profesor u školi, a u slobodno vrijeme je gađao jajima sinagoge i raspačavao ustaške letke.

VL
MA
MarasG
15:42 01.01.2020.

A zasto se sam ne aktiviras u politici i das svoj prilog poboljsanju onog sto je lose?Neces jer je lakse kritizirati .

VL
Avatar patkovic
patkovic
14:39 01.01.2020.

drago , kako da ja izađem u javnost protiv kriminalaca iz pu vukovarske koje pokriva u unutrašnjoj kontroli i uskoku vaso

VL
AN
Antitrogloditist
12:29 01.01.2020.

Domoljub i heroj, u pravom smislu te riječi. Trn u oku političkim kriminalcima te njihovim primitivnim i maloumnim štovateljima. Da je barem 10% Hrvata poput njega, možda bi onda i sličili na državu a ne na mafijašku prčvarnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.