Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Laubi

Zadnji dan prijava za izlaganje na #tdzg Expo zoni na Tjednu dizajna Zagreb

lauba
Foto: PR FOTO
1/3
18.04.2014.
u 11:32

Kvalitetni ste? Inovativni? Prijavite se na #tdzg Expo zonu koja će se održati na prvom Tjednu dizajna...

Kvalitetni ste? Inovativni? Prijavite se na #tdzg Expo zonu koja će se održati na prvom Tjednu dizajna!

Tjedan dizajna otvorit će se u srijedu, 23. travnja, u 19 sati #tdzg Expo zonom na koju se možete prijaviti još danas! Za izlaganje na prodajno orijentiranom predstavljanju već realiziranih i artikuliranih proizvoda, usluga i djelatnosti iz sektora kreativnih industrija iz Hrvatske i regije mogu se prijaviti tvrtke, organizacije, inicijative i individualci (profesionalci i mladi profesionalci - studenti) s već realiziranim i artikuliranim proizvodom, uslugom ili aktivnostima. Izlaganje se na #tdzg Expo zoni naplaćuje, studenti ne plaćaju kotizaciju, a predviđa se izlaganje iz segmenata produkt dizajna, arhitekture, dizajna prostora i interijera, vizualnih komunikacija/grafičkog dizajna, modnog dizajna, video, fotografije i ‘motion’ dizajna, interaktivnog dizajna te organizacije, programa i inicijativa koje se bave kreativnim industrijama. Tipovi izlaganja na #tdzg Expo zoni su tipski izlagač, posebni izlagač i mladi profesionalac-student, a kriteriji za izlaganje su kvaliteta, prezentnost, inovativnost i tržišni plasman. Izlagači koji će sudjelovati na #tdzg Expo zoni bit će objavljeni na internet stranici Tjedna dizajna u nedjelju, 20. travnja, u 12 sati. Zona će biti otvorena za vrijeme trajanja festivala od 10 do 22 sata.

Osim #tdzg Expo zone, na prvom Tjednu dizajna moći ćete se upoznati s projektom 'Cool Industries for the Creative City’ kojeg će predstaviti Daniela Angelina Jelinčić. Ada Kezić će vas upoznati sa Zajednicom za industrijski dizajn dok će zajednički projekt Studija dizajna i Hrvatske obrtničke komore predstaviti Mladen Orešić i predstavnik HOK-a. O projektima Šumarskog fakulteta govorit će Danijela Domljan, a u panel diskusiji 'Razvoj strategije kreativnih industrija' sudjelovat će Tatjana Bartaković i Ksenija Jurinec. Moderator panela je Ivan Dorotić, urednik portala Vizkultura. Program počinje u četvrtak, 24. travnja, od 11 do 16 sati.

S ozbirom da je cilj Tjedna dizajna Zagreb umrežavanje, jačanje suradnje te otvaranje strukovnog dijaloga unutar sektora kreativnih industrija, na Tjednu dizajna čut ćete više o projektima Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA) koja je zahvaljujući EU fondovima realizirala 40 projekata vrijednih 15 milijuna eura, a ove su godine prijavili još deset projekata u vrijednosti od 43 milijuna eura.

Tjedan dizajna Zagreb bit će otvoren za posjetitelje svaki dan od 10 do 22 sata. Ulaznice za #tdzg kupuju se na recepciji Laube. Cijena dnevne ulaznice je 10 kuna, tjedne ulaznice 30 kuna, a članovi Laube imaju besplatan ulaz na manifestaciju. Informacije o programu, prijavama, predavačima i rasporedu pratite na internet stranici Tjedna dizajna.

Foto: PR FOTO

>>U Laubi će se predstaviti brojni poznati domaći modni brendovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije