Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival

Zadarski The Garden Festival predstavlja se u Londonu

logo garden
The Garden festival
10.05.2010.
u 12:04

Dugogodišnja, više nego uspješna suradnja The Garden Festivala i Grada Zadra rezultirala je zajedničkim predstavljanjem u Londonu.

Dugogodišnja, više nego uspješna suradnja The Garden Festivala i Grada Zadra rezultirala je zajedničkim predstavljanjem na večeri nazvanoj Adriatic Odyssey koja se u srijedu, 12. svibnja, održava u Le Meridien Piccadilly hotelu u središtu Londona.

Jedan od najdinamičnijih i inspirirajućih gradova Europe – Zadar, zajedno s jednim od najnagrađivanijih i najpoželjnijih boutique festivala u svijetu The Garden Festivalom bit će predstavljen brojnim engleskim i zapadnoeuropskim medijima i novinarima od kojih su mnogi nebrojeno puta do sada upravo Zadar proglasili kao vodeću lifestyle destinaciju na Jadranskoj obali. Uz Nicka Colgana, osnivača The Garden Festivala, bit će predstavnici Grada Zadra i Hrvatske turističke zajednice, koji će kroz zanimljivu prezentacijsku večer engleskom tržištu dokazati kako je upravo Zadar najbolje mjesto u Europi za odmor uz zanimljive vanpansionske sadržaje.

Peti po redu zadarski The Garden Festival ovoga ljeta donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu u dva festivalska vikenda i nešto mirnijem glazbenom tjednu od 02. do 11. srpnja. Naoko mirno ribarsko mjesto Petrčane nadomak Zadra postat će mediteranski, odnosno europski centar klupske glazbene scene uz dolazak izvođača i gostiju sa svih strana svijeta. Uz već sada potvrđene glazbene zvijezde kao što su Henrik Schwarz, Kelvin Brown, Terry Farley , No' Fakin DJ, Greg Wilson, ovoga će ljeta na The Garden festivalu svoj debi imati Killer Whale (The Arthur Russel Project), 2020 Soundsystem, Metro Area (Darshan Jesrani), The Revenge i brojni drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije