Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Zabavno, uzbudljivo i misteriozno – novi broj Strip revije na kioscima!

U ponedjeljak za samo 5 kuna uz Večernji list
25. listopada 2019. u 15:37 786 prikaza
Strip revija
Foto: VL

U ponedjeljak 28. listopada na kioscima vas čeka novi broj Večernjakove Strip revije. U 74. broju pročitajte nastavke stripova Abraham Stone: Revolucija i Drago, novo izdanje stripa Murderville i Relic Ala Williamsona.

Abraham Stone: REVOLUCIJA (2/2)

Posljednji nastavak Abrahama Stonea inspiriran je stvarnim događajem iz Meksičkog građanskog rata – invazijom ogromne vojne sile od čak 484 konjanika Pancha Ville na poslovično neutralne i miroljubive Sjedinjene Američke Države, koji se dogodio 9. ožujka 1916. godine.

Murderville 3 (1/2)

Victor i prijatelji osjećaju posljedice mučnih događaja iz brojeva 68 i 69 Strip revije. Poraženo, no ne i uništeno, pakleno stvorenje kreće u novi lov na dječje duše, baš na svoj praznik, Noć vještica.

Drago (2/4)

Spasivši svoju ljubljenu Darby iz ruku manijakalnog oca i njegove slikovite zločinačke družine, Drago pokušava razotkriti kakve tajne skriva neviđeno čudo tehnike – magnetofonska vrpca.

Relic

Strip koji je Al Williamson smatrao svojim remek-djelom vodi nas na daleki, pusti planet i tjera na razmišljanje o cijeni napretka.

Uz to pročitajte i novi Šic-Mic, Peanuts, Hombre, Funtazije i Tatica.

Strip reviju pronađite u ponedjeljak za 5 kuna uz Večernji list, a ako je propustite, čekat će vas na kioscima sve ostale dane po punoj cijeni od 12 kuna.

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
tt
Tabu tema
Evo što morate znati o životu s hemoroidima