Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKA PRIČA
Povratak na članak

Zabavica

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 3

ČE
četvrti
11:01 11.09.2020.

Slažem se. Ovo je onako, da se ne baci.

VL
SM
stari_mačak
10:52 07.09.2020.

A o čemu bi poštovani prof. Bagić i mogao pisati nego o lingvistici, umanjenicama, semantici, imenicama, deminutivima i njihovim sinonimima, čestotnosti, glagolima, tvorbenim načinima, žargonizaciji, pridjevima i prilozima, značenjskim sugestijama, jezičnim tezama i žilama… Oh, kako zanimljivo i do krajaa potpuno nepredvidljivo! Ma koliko se autor trudio ovo s kratkom pričom nema baš nikakve veze, to je samo jezični esej, a naslov bi mogao biti LINGVISTIČKA NABRAJALICA. Ponovit ću tu po ne znam koji put: literate koji pišu odlične pjesme ne moraju nužno pisati i prozu. Dakle profesore, držite se vi poezije…

VL
DO
dihidrogen_oksid
14:58 10.01.2021.

Priča ima zanimljivu ideju i kraj mi je dobar. No, kratka priča je forma u kojoj bi svaka riječ trebala biti pažljivo odabrana, svaki višak izbrisan. Ovdje se komodno mogu izbrisati cijeli paragrafi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.