Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cătălin tolontan
Povratak na članak

Za spas demokracije od najveće su važnosti mediji koje države ne smiju prepustiti golim tržištima

Dugogodišnji glavni urednik sportskih dnevnih novina Gazeta Sporturilor i jedan od najpoznatijih rumunjskih novinara, svojom dosljednošću i vjerom da radi posao koji od njega traži javnost, svojedobno je, nakon požara u klubu Colectiv, otkrio veliku korupcijsku aferu koja je potresla Rumunjsku.

Komentari 3

Avatar Oneill
Oneill
13:01 18.05.2021.

Šta ovaj priča koga ovaj spašava njemu nije dobro izgleda da se o ovome piše je suvišno.

VL
SP
Spezzi
13:28 18.05.2021.

Ni jedan medij u svijetu nije neovisan. Svi imaju neku agendu. Kod nas je tipičan primjer; najveću političku i društvenu moć imaju upravo mediji i ljudi koji stoje iza njih. Zato svaka vlast nastoji kupiti medije da bi uopće mogli vladati.

VL
DS
ds
13:39 18.05.2021.

Evo Pojeba,zloglasnog Orjunasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.