Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interliber

Za “Izgubljenim simbolom” Dana Browna “poludjeli” i mi

ante tomić
Lea Stergar Kera
12.11.2009.
u 16:35

Knjiga koja je srušila sve rekorde u povijesti svjetskog izdavaštva, novi triler notornoga Dana Browna “Izgubljeni simbol”, i u hrvatskoj inačici sigurno će postati bestseler.

Knjiga koja je srušila sve rekorde u povijesti svjetskog izdavaštva, novi triler notornoga Dana Browna “Izgubljeni simbol”, i u hrvatskoj inačici sigurno će postati bestseler. Naš je prijevod objavio VBZ, a knjiga je, po sajamskoj cijeni od 162 kune, prekjučer na Interliberu već našla 507 kupaca! S globalnim uspješnicama kakva je i “Djevojka koja se igrala vatrom”, drugi dio trilogije “Millennium” švedskoga pisca Stiega Larssona (hrvatsko izdanje objavljeno u nakladi Frakture), ravnopravno se nose i domaći hitmejkeri.

Ponajprije, jedan od svježih aduta Naklade Ljevak je Ante Tomić! Omiljeni autor romana “Što je muškarac bez brkova” novom se knjigom “Čudo u Poskokovoj Dragi” vraća svom terenu. Opet vještim humorističnim perom šara po Dalmatinskoj zagori, blago se izrugujući svojim “čudnim” junacima, ujedno ih neizmjerno voleći. Ljekovit književni poziv na smijeh! A da ni klasici ne prolaze loše, svjedoče nova Disputova izdanja, napose roman “Afrikanac” lanjskoga nobelovca J. M. G. Le Clezia... (mj)

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Agramer198
17:23 12.11.2009.

Čuj autorice teksta Mirjana daj malo lakše sa tuđicama tipa hitmejker i bestseler. Ili piši na hrvatskom ili piši na engleskom kako Bog zapovjeda. Negdje ti u te dve riječi slova ispadaju negdje ima viška, a pritom izgleda smiješno. Hajde, poslušaj me i budi kul ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije