Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vuk s Wall Streeta
Povratak na članak

Potvrda Beigbederove teze da svijetom vladaju budale na kokainu

U novom sustavu vrijednosti, glavni junak Jordan Belfort mnogima može djelovati kao junak, a njegova pohlepa za novcem može se smatrati pohvalnom

Komentari 7

NA
narod1
20:18 06.01.2014.

Zanimljivo da se oko karaktera kao Jordan Belfort uvijek mota hrpa muško ženskog šljama (što se vidi iz dokumentarnih video priloga) koji se kasnije kao zgražaju što je društvo općenito u banani. Društvo je u banani jer masa prešutno prihvaća metode ovih beskrupuloznih ljudi kao standard.

VL
KA
Kakma
19:40 06.01.2014.

Ima takvih u Hrvatskoj koliko hoces.

VL
Avatar TinaMazze
TinaMazze
20:31 06.01.2014.

Čudno da se već nije oglasio ,,Microgrizzly,, braneći neobranjivo a to je da su banke i ovakvi likovi karcinom današnjeg vremena!!!!!!! Banke i ovakvi kriminalci su krivi za takozvanu ,,Bankarsku krizu,, a račun kao i uvijek plaćaju mali ljudi!!!!!!Oni većć danas sebi opet isplaćuju astronomske bonuse!!! Bojim se da će u dogledno vrijeme biti krvi i iznad koljena!!!!!!!!!!!!1

VL
DU
Deleted user
22:42 06.01.2014.

Scorsese je genijalno ismijao "vukove sa Wall Streeta" prikazavši ih kao podivljale zvijeri u džungli...čak imaju i neku svoju brokersku himnu uz koju se udaraju šakom u prsa i ispuštaju životinjske zvukove kao majmuni..hahahah...nama samo ostaje da se nadamo daa svijet stvarno nije u rukama ovih luđaka.

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
20:36 06.01.2014.

Ima i budala koje nisu "na kokainu" Ne umanjujući opasnost droge, oni su još opasniji..

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:29 06.01.2014.

Film je zabavan. Strahovito me podsjeća na Goodfellas, zapravo je to Goodfellas za brokere, čak me glas Di Capria podsjetio na Raya Liottu.

VL
PO
popovicdino
19:20 06.01.2014.

zato se treba potruditi i postati kao on a ne traziti alibi da je on kriv za nas neuspjeh

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.