Naslovnica Kultura Film

Vraća se “Život na sjeveru”, Rob Morrow ponovno će glumiti dr. Joela Fleischmana

Vraća se i John Corbett u ulozi zgodnog radijskog DJ-a
22. studenoga 2018. u 11:42 1 komentara 1126 prikaza
život na sjeveru

Gotovo nema osobe koja ima TV, a da devedesetih nije gledala barem nekoliko sezona serije “Život na sjeveru” koja prati avanture mladog doktora Joela Fleischmana koji nije čitao sitna slova na ugovoru o svojoj školarini, pa umjesto neke njujorške klinike svoj studentski dug mora odraditi u mjestašcu Cicely u najudaljenijim krajevima Aljaske.

Survival OPSTANAK Ako ste odrasli u 80-ima špica ove serije vratit će vas u djetinjstvo!

Tamo susreće niz bizarnih likova među kojima posebno pamtimo pilotkinju i ljubavnu pehisticu Maggie, zatim šutljivu Indijanku Marilyn, bivšeg NASA-ina astronauta Mauricea, blesavu konobaricu Shelly... Upravo zahvaljujući velikom i raznovrsnom glumačkom ansamblu, “Život na sjeveru” stekao je kultni status. Neki od njih, poput Peg Phillips koja je igrala vlasnicu lokalne trgovine Ruth-Anne više nisu ni živi, ali oni koji su među nama odlučili su, čini se, iskoristiti val revivala poznatih TV serija.

CBS je upravo najavio kako razvijaju nove nastavke “Života na sjeveru” u kojima će glavnu ulogu Joela Fleischmana iznova igrati Rob Morrow. Vraća se i John Corbett u ulozi zgodnog radijskog DJ-a, a prema trenutačno dostupnim informacijama priča će pratiti Fleischmanov povratak u Cicely, gdje se održava pogreb jednog od originalnih likova.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • samoborka:

    Bezveze. Samo original je original, sve ostalo su u 99% slucajeva lose kopije.