Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Volim čitati hrvatsko! Dani hrvatske knjige na Mondo.hr

Dani hrvatske knjige
Foto: Mondo.hr
27.04.2016.
u 17:45

Često puta posežemo za stranim autorima, a ni sami nismo svjesni kakvo se bogatstvo krije među policama knjiga hrvatskih autora. Mondo knjižara je do kraja mjeseca pripremila 20% niže cijene na više od 1300 knjiga hrvatskih autora.

Hrvatske knjige koje ćete poželjeti imati na svojoj polici

U velikoj ponudi pronaći možete ljubavne, povijesne i kriminalističke romane, bajke i legende, biografije, dječje knjige i znanstvenu publicistiku već od 4,80 kn. Bogatstvo hrvatske riječi u ovom je slučaju nepresušno.

Brojni su hrvatski autori rado čitani u čitavom svijetu, a jedan od najprevođenijih, Miro Gavran, dostupan vam je i u ovoj ponudi. Odaberite i jedan od noviteta poput 'Rupe' Ivane Bodrožić ili pročitajte kolumne Nine Raspudića. Klince iznenadite klasicima poput Hlapića, 'Koko u Parizu' ili 'Ključić oko vrata' koji su obilježili djetinjstvo većine osnovnoškolaca.

Dan hrvatske knjige u čast Marku Maruliću

Otac hrvatske književnosti, Marko Marulić, prije više od 5 stoljeća dovršio je jedno od najvažnijih djela hrvatske književnosti – 'Juditu'. Upravo 22. travnja davne 1501. godine taj je ep započeo svoj bogati literarni put, a u spomen na taj događaj, Hrvatski je sabor prije 19 godina 22. travanj odlučio obilježiti kao Dan hrvatske knjige.

Posjetite Mondo.hr i odaberite svog omiljenog hrvatskog autora jer cijene knjiga su do kraja mjeseca niže za 20%.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije