Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KD Lisinski

Vodimo vas na Orašara za mlade

Orašar
19.11.2019.
u 11:08

Osvojite dvije ulaznice za veliku završnicu baletne bajke za mlade Orašara!

Večernji list i Hrvatska glazbena mladež vode vas u KD Lisinski na završni koncerte jedne od najljepših djela baletne umjetnosti i djevojčice Klare koja u božićno vrijeme dobiva neobičan dar od svog dragog ujaka, drobilicu za orahe u obliku drvenog lutka koja oživi u ponoć.

Simfonijski orkestar HRT-a kojim ravna Alan Bjelinski, solistice Edina Pličanić, Mirna Sporiš i Ervina Sulejmanova te učenici Umjetničke plesne škole Silvije Hercigonje uprizorit će mladoj publici u Velikoj dvorani KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu baletnu suitu Orašar, poznatog skladatelja Petra Iljiča Čajkovskog.

Iva Šulentić voditeljica je programa, Dinko Bogdanić koreograf, a plesne pedagoginje su Maja Drobac, Marta Habulin, Irena Jeričević, Ivana Miletić Piškor, Ivana Ovčarić Horvat i Emerencijana Rebić.

Program je prilagođen za mladu publiku koja će se imati priliku upoznati s baletom, romantičnom bajkom Orašar slušajući baletnu suitu Petra Iljiča Čajkovskog. Osvojite dvije ulaznice za koncert koji se održava 19. studenoga u 12:30h sati u Velikoj dvorani KD Lisinski u Zagrebu i povedite svoje dijete na najraskošniji koncert sezone Hrvatske glazbene mladeži koja mladu publiku educira o glazbenoj i plesnoj umjetnosti na atraktivan način.

Detaljne informacije o baletnoj suiti Orašar u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži Zagrebačke županije, Hrvatske radiotelevizije i KD Vatroslava Lisinskog potražite na hgm.hr. Koncertni projekt za edukaciju mlade publike o vrijednostima klasične glazbe i baletom partnerski podržava HEP, Grad Zagreb, Art Hill, Večernji list i Europlakat, a Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu svestrano je sudjelovalo u realizaciji programa.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije