Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Vlaho Brangjolica istražuje digitalni tisak, fotografiju i zvuk

Grafičko-multimedijalni objekt pod naslovom Nulta točka ili More svjetlosti prvo je predstavljanje najnovijeg opusa mr. Vlaha Brangjolice na hrvatskoj likovnoj sceni.
18. travnja 2011. u 15:45 0 komentara 9 prikaza
Kalamota
Foto: Arhiv MG

Grafičko-multimedijalni objekt pod naslovom Nulta točka ili More svjetlosti prvo je predstavljanje najnovijeg opusa mr. Vlaha Brangjolice na hrvatskoj likovnoj sceni. Obuhvaćene su 23 grafike u tehnici digitalnog tiska popraćene video i zvučnim projekcijama. Otvorenje izložbe je u četvrtak 21. travnja 2011. godine u Studiju Moderne galerije Josip Račić u Margaretskoj ulici 3 u Zagrebu.

Taj grafičko-multimedijalni projekt realiziran je slijedom programa kulturne suradnje Republike Hrvatske i Republike Makedonije, a organizirala ga je Zajednica Hrvata u Makedoniji u suradnji s Modernom galerijom u Zagrebu. Autorica kataloga izložbe je povjesničarka umjetnosti Violeta Kalić-Krstić, članica Zajednice Hrvata u Republici Makedoniji i doskorašnja predsjednica Odbora za kulturu ZHR. 

Autombil, gorivo
Veliki vodič kroz goriva
Kako kaloričnost goriva utječe na vaš motor?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.