Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koreja

Vlada zbog štednje odustala od nastupa Hrvatske na izložbi EXPO

NIkola Bašić
Foto: PIXSELL
29.02.2012.
u 15:23

Multidisciplinarni projekt "Seambiosis" tematizira suodnos čovjeka i mora, a osmislili su ga zadarski arhitekt Nikola Bašić i ekipa iz Marina projekta

Multidisciplinarni projekt “Seambiosis”, kojim se Hrvatska trebala predstaviti posebnom izložbom u zasebnom paviljonu Svjetskoj izložbi 2012. u Koreji, neće se ostvariti, odlučila je Vlada, a razlog je što u proračunu za to nije predviđen novac.

 – Žao mi je što je projekt otpao zbog štednje jer promocija s gospodarskog i turističkog aspekta može donijeti prosperitet samo ako se u nju ulaže. O otkazivanju izložbe nisam znao, no to i nije neočekivano jer država u proteklih nekoliko mjeseci nije napravila ništa – kaže arhitekt Nikola Bašić i dodaje da ne zna ukupnu cijenu projekta jer nije upućen je li napravljena ponuda za izvođenje radova u Koreji.

Komentara 11

MK
mali kukuriku
15:47 29.02.2012.

Ma nije za povjerovati, zar nije bolje jedan vojni objekt manje sanirati nego ovdje šparati? Čudna neka privredna logika!!!

KM
karakas.mario
15:50 29.02.2012.

Hrvaska je samostalna već više od 20 godina, a mene uvijek i i spočetka iznenade odluke našeg političkog vrha koje u tih 20 godina donose, uglavnom, krive odluke. Biti će da to više govori o nama koji ih biramo nego o njima kojesmo probrali kao elitu. Šteta za Hrvatsku. Šteta što smo je uništili.

KK
KINGS KlNG®
15:37 29.02.2012.

aha.....privlačimo investitore? hahahhahahahahahhahahahhahahahhahhahahahhaha hahahhahahahahahhahahahhahahahhahhahahahhaha hahahhahahahahahhahahahhahahahhahhahahahhaha spasit će vas komunisti svojim \"premudrim\" potezima oni znaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije