Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

Višćac moga djetinjstva

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

RO
Rowing
00:14 14.04.2019.

Zanima me tko radi selekciju? Većina priča je na razini školskog uratka.

VL
SM
stari_mačak
19:55 13.04.2019.

Bez ljutnje i u nadi da ću biti shvaćen, probat ću biti kratak i sažet: ako Milan Bandić može biti gradonačelnik Zagreba, onda i direktor aerodroma "Dr. Franjo Tuđman" ili, recimo, šef"Školske knjige" mogu biti dobri književnici. Sada još čekam majstorske priče magistra Milijana Brkića, Kolinde Grabar - Kitarović, gospodina Vladimira Šeksa....

VL
KO
Kolumpar
20:19 13.04.2019.

Priča vala dobra za didu Vedrana, priku Đuru i don Giovannija, naročito nakon što si iz bukare dobrano srknu kujundžuše i pripale lule. Čemu brale onaj GPS da je Grbina od Imotskog u smjeru Bedakova samo 7 km, ili onaa patetična o sunovraćaju u pučinu djetinjstva? Hallo, je l' ima itko ozbiljan u ovoj kući?

VL
TI
tifani
10:46 17.04.2019.

zijeeeev...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.