Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinko Brešan
Povratak na članak

U mom novom filmu ministar se zaključa u zatvoru, cijeli državni vrh i SOA nagovaraju ga da izađe

Režiser naših najgledanijih filmova završio je snimanje novog djela “Kakva je ovo država!” u kojem su junaci general, ministar i bijesni umirovljenici

Komentari 3

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
18:31 25.02.2018.

Brešan upravo pokazuje svu raskoš svog talenta. Nakon trideset godina filmova tipa "dolazi netko na neki otok i onda je tamo frka oko opsade kasarne/duha druga Tita/bušenja kondoma i svi prde i podriguju", sada je zakoračio u novu genijalnost.

VL
LU
lukivoda
21:26 25.02.2018.

još jedno smeće koje sigurno nebum gledal

VL
DI
Direkt
18:03 25.02.2018.

Gore nego u komunizmu. Moraš scenario dati na odobrenje HAVC,političarima, pa crkvi...pa kada ga preprave možeš snimati...Užaš. Pa se pitamo zašto nam filmovi sve lošiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.