Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći hrvatski izvođači

Veliki božićni koncert u Lisinskom

Veliki božićni koncert u Lisinskom
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
1/8
04.11.2015.
u 11:07

11. prosinca u dvorani Vatroslava Lisinkog održat će se koncert domaćih i stranih božićnih pjesama u izvedbi najvećih hrvatskih izvođača uz gostovanje poznate kubanske pjevačice.

U blagdanskom prosincu duh Božića u veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog donijet će jedni od najvećih hrvatskih izvođača uz pratnju orkestra kazališta Komedija.

Velikani hrvatske glazbene scene s 25 godišnjim iskustvom na sceni - Tony Cetinski i Vanna uz pratnju vrhunskog orkestra kazališta Komedija najbolja su pozivnica za sve ljubitelje glazbe. Na sceni će im se pridružiti i kultni pjevač grupe Bijelo Dugme - Željko Bebek te jedan od najpoznatijih dalmatinskih pjevača - Goran Karan.

Božićnu priču zaokružit će vrhunske izvedbe poznatih kazališnih izvođača: Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i Vanda Winter.

Uz eminentne hrvastke izvođače nastupit će i inozemna gošća - OLVIDO RUIZ CASTELLANOS- poznata kubanska pjevačica Pjevačku karijeru započela je sa 16 kao članica ženskog benda Azucar. Karijeru je nastavila u Barceloni, zajedno s majkom osnovavši ansambl DJ Latino. Tada je dobila priliku surađivati sa legendarnom Celiom Cruz i Afro Cuban All Stars Bandom.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za koncertni božićni spektakl

Ulaznice za ovaj božićni spektakl možete kupiti u sustavu ulaznice.hr, na blagajni dvorane Lisinski ili ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije