Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova knjiga: Zoran Žmirić "Pacijent iz sobe 19"
Povratak na članak

Veliki antiratni roman i čovjek koji ne vjeruje u mit “mi Hrvati”

Komentari 4

SA
Sanky
14:09 03.12.2018.

.... kladim se da će ovi " mi Hrvati " , popljuvati sve vezano za ovu knjigu ! ..... držite se RIJALITIJA , farmi , vaganja i sl. gluposti , za bolje i niste " vi Hrvati "!

VL
GE
genex
12:16 03.12.2018.

još jedan pamflet protiv stvaranja hrvatske države.joj kako nam je bilo lepo u šugoslaviji,zamisli mogli smo ići u trst i kupovati jeans,šverati ga preko grane i preprodavati radničkoj klasi i studentima.i svi smo se voleli.sve začinjeno čobanskim rock&rollom kao vrhuncem glazbenog doživljaja. da,mi hrvati smo stvarno stoka što smo se branili.

VL
KR
Krotila
12:43 03.12.2018.

tU knjigU daj srbima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.