Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vecernji.hr i Burleska vam daruju!

Zlatan Ibrahimović
Reuters
PR
Autor
PR članak
01.02.2011.
u 10:15

Darujemo pet majica s motivima iz ovog zapanjujućeg mjuzikla

Burleska, film pisca i redatelja Stevena Antina, glazbeno je očaravajuć i vizualno zapanjujuć mjuzikl u kojem je tradicionalna priča o ispunjenju ambicija u showbizu ispričana na potpuno nov i duhovit način.  
    
Ali (Christina Aguilera) je djevojka iz malog grada koja ima nevjerojatan glas i koja je odlučila je potražiti mjesto na kojem može ostvariti svoje snove.
Zakoračila je u svijet burleske.
    
Bez obzira na oskudicu i nesigurnu budućnost, Ali odlazi u prijestolnicu zabave, Los Angeles. Tamo slučajno nabasa na Burlesque Lounge, veličanstveno kazalište u kojem se izvode mjuzikli. Vlasnica kluba, glamurozna Tess (Cher), ponudi joj posao konobarice. No Ali je oduševljena točkama koje svakodnevno gleda, nevjerojatnim kostimima i smjelim koreografijama, pa samoj sebi obeća da će jednoga dana i sama nastupati na toj pozornici.
    
No prije toga mora se snaći u međuljudskim odnosima u kazalištu. Sprijateljuje se s glavnom plesačicom (Julianne Hough), neprijatelja pronalazi u problematičnoj i ljubomornoj izvođačici (Kristen Bell), zadobiva naklonost šarmantnog konobara i glazbenika Jacka (Cam Gigandet) i privremeno postaje njegova cimerica dok financijski ne stane na noge. Uz pomoć oštroumnog redatelja (Stanley Tucci) i domaćina kluba (Alan Cumming), Ali probija svoj put od bara do pozornice. Alin spektakularan glas i prirodi dar za šou vraćaju Burlesque Loungeu njegovu staru slavu, a Tess daju nadu da neće morati udovoljiti zahtjevima svog bivšeg muža (Peter Gallagher) i prodati kazalište karizmatičnom poduzetniku (Eric Dane).  
Iako Burlesque Lounge postoji kako bi fascinirao ljude i pomogao im ostvariti snove, jesu li njegovi dani – i seksi glazbom i plesom ispunjene noći – odbrojani?

Vecernji.hr daruje

Najbržih pet su:

Boris Huđek, Zagreb

Mateja Kantolić, Đurmanec

Tamara Bezina, Zagreb

Ivana Hodak, Samobor

Davor Dukanović, Zagreb

Čestitamo sretnim dobitnicima, a majice stižu poštom!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?