Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite!

Večernji vas vodi na Silente

Silente
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
29.04.2015.
u 16:39

Popularni Dubrovčani stižu u Tvornicu kulture 8. i 9. svibnja

Sretni dobitnici su:
Sandra Drljo, Zagreb;
Luka Horvat, Zagreb.
Čestitamo!

Mlada dubrovačka grupa, Silente, koja je u kratkom razdoblju osvojila veliki broj obožavatelja, ali i priznanja struke, priprema novi album, kojeg će izdati uoči velikih koncerata u Tvornici kulture 8. i 9. svibnja. Dvije verzije dizajna posebnost su novog albuma koji baš kao i prethodni, album prvijenac „Lovac na čudesa“, izlazi u izdanju Aquarius Recordsa.

Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” objavljeni na prvom albumu, zauzimali su redom najviša mjesta na brojnim top listama, a velika su očekivanja i od novih pjesama. S jednom od pjesama koja će se nalaziti na albumu,  “Čudna ili čudesna”, odnijeli su premoćnu pobjedu na Zagrebačkom festivalu, a pjesma je tražena i slušana na radijskim postajama diljem Hrvatske.

Osim navedene pobjede, Silente su osvojili i Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagradu Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagradu Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40. Sančo, Tibor, Lorena, Ivuša, Doris i Šimun sami pišu i rade na svojim pjesmama koje su uglavnom ljubavne tematike. Ali takve su, kako navode, po njihovom mišljenju, sve pjesme. Bilo da odražavaju ljubav prema osobi, stvari ili ideji svi navedeni uspjesi i veliki interes publike za što većim brojem nastupa, potaknuo je entertainment agenciju LAA da koncert grupe Silente organizira u Velikom pogonu Tvornice kulture. I nisu pogriješili. Ubrzo se rasprodao prvi koncert 8. svibnja pa je otvoren novi koncertni datum 9. svibnja.

Osvojite ulaznice!

Večernji list dvoje čitatelja koji napišu najkreativniji odgovor na pitanje: „Koja vam je pjesma grupe Silente najdraža i zašto?“, nagrađuje sa dvije ulaznice za koncert 9. svibnja u Velikom pogonu Tvornice kulture. Prijave traju do 7. svibnja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije