Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Vecernji.hr i Kino SC vas vode na projekciju filma Pelikan 22. studenoga

Herakovićev Pelikan
21.11.2023.
u 14:26

Film o golmanu koji usred oporavka od ozljede koljena, sasvim neočekivano dolazi u priliku iskoračiti iz svoje kože, Herakovićev Pelikan, zagrebačka publika može u Kinu SC pogledati 22. studenoga, u 20 sati. Darujemo 5x2 ulaznice, a najbrži prst osvaja! Požurite!

Pelikan donosi priču o Josipu, nogometnom golmanu kojeg tumači Edi Ćelić, a koji se u toplicama oporavlja od ozljede koljena. Ide na terapiju kod samodopadnog fizioterapeuta, gdje ga posjećuje djevojka s kojom se više baš i ne razumije i najbolji prijatelj koji mu je postao stranac. Nelagoda tih susreta vodi ga istraživanju novih mogućnosti. Kad u hotelu u kojem odsjeda slučajno nabasa na konferenciju prodajnih predstavnika robotskih usisavača, greškom ga zamijene za novog djelatnika Branimira. Josip pristaje na ulogu i kreće u neizvjesnu potragu za nepoznatim verzijama sebe.

Ova nagrađivana drama s elementima humora dugometražni je prvijenac pulskog redatelja Filipa Herakovića, koji s kolegicom Nikolinom Bogdanović potpisuje i scenarij.

Uz Ćelića u Pelikanu gledamo Marka Petrića koji tumači Josipovog najboljeg prijatelja, Tenu Nemet Brankov koja igra Josipovu djevojku, Ivana Glowatzkog koji je utjelovio ulogu fizioterapeuta, zatim Luciju Barišić, Stojana Matavulja, Gorana Košija, Ninu Sabo, Valentinu Lončarić, Tanju Smoje, Biljanu Lovre, Gordana Marijanovića, Dražena Šivka, Anu Mariju Veselčić, Antonia Scarpu. Glumačkom ansamblu, među ostalima, pridružili su se i dječaci iz NK Jadran Poreč

Darujemo 5x2 ulaznice, a najbrži prst osvaja! Požurite!

Fill out my online form.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije