Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Večernji daruje karte za predstavu Pansion Eden - Suvremena hrvatska obitelj za svadbenim stolom

Pansion Eden
Foto: Marko Ercegović/ZKM
1/12
10.04.2019.
u 12:09

Izvedbe su u nedjelju, 14. i u utorak, 16. 4. u 20 sati; Izvedba 14. 4. s titlovima je na engleskom jeziku

Pansion Eden je autorski projekt renomiranog mađarskog redatelja Árpáda Schillinga s ansamblom ZKM-a. Schillingova režija u ZKM-u ujedno je njegova prva režija u Hrvatskoj. tekst:

U središtu je predstave svadba, obitelj za stolom, veselje, ali i napeta atmosfera trilera koji vodi razotkrivanju tajni. Koje tajne kriju članovi obitelji? Kakve reakcije i odnose uzrokuju? Možda u tome prepoznate i svoju obitelj ili obiteljsku priču iz susjedstva, priču iz života oko nas.

Komentari o predstavi:

LenkaUdovički
"Ova sjajna predstava viskontijevskog duha bez milosti zadire do srži bolesti današnjeg društva. U polumraku na sceni prepoznajemo onaj duboki mrak u nama i oko nas. Veliki, veliki Schilling našao je u ansamblu ZKM-a prave partnere. Sve glumice i glumci su izvrsni. Čestitam!".

ManiGotovac
"Opasno promišljena i hrabra predstava! Prokazuje sve naše krivice. Kada se prepoznamo, ostajemo nijemi. Odličan ansambl na čelu sa Zoranom Čubrilom i Katarinom Bistrović Darvaš".

Glume: Hrvojka Begović, Katarina Bistrović Darvaš, Zoran Čubrilo, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Filip Nola, Urša Raukar, Rakan Rushaidat, Doris Šarić Kukuljica, Mateo Videk, Tina Orlandini.    

Foto: Marko Ercegović/ZKM

Izvedbe su u nedjelju, 14. i u utorak, 16. 4. u 20 sati, a izvedba 14. 4. s titlovima je na engleskom jeziku

Večernji list za svaku izvedbu daruje 3 x 2 ulaznice. Izvedbe su u nedjelju, 14. i u utorak, 16. 4. u 20 sati, a izvedba 14. 4. s titlovima je na engleskom jeziku. Odgovorite na naše nagradno pitanje i uživajte u predstavi Pansion Eden.

Nagradna igra traje do petak u 12 sati.

Sretni dobitnici bit će objavljeni u petak do 14 sati.

Sretno!

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije