Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI NA INTERLIBERU

Večernjakovi autori na Interliberu potpisuju knjige

despot
Slavko Midžor/PIXSELL
12.11.2009.
u 09:07

Najnovija izdanja biblioteke Večernji edicija izložena su u paviljonu 6 gdje će do nedjelje, kada sajam završava, biti organizirana i druženja s autorima te potpisivanje knjiga.

Za posjete Interliberu ne propustite posjetiti štand Večernjeg lista. Najnovija izdanja biblioteke Večernji edicija izložena su u paviljonu 6 gdje će do nedjelje, kada sajam završava, biti organizirana i druženja s autorima te potpisivanje knjiga.

Posebno izdvajamo knjigu "Tito-tajne vladara" Zvonimira Despota koja je najnoviji hit, zatim "Tito-fenomen stoljeća" Pere Simića, najnoviji hrvatski prijevod djela "Tako je govorio Zaratustra" Friedricha Nietzschea, prve audio knjige u Hrvatskoj, seriju Disneyjevih enciklopedija za djecu i tečaja engleskog jezika, a posljednji dan bit će predstavljena i prva knjiga iz nove serije Hrvatski moderni umjetnici Igora Zidića.

 Raspored događanja na Večernjakovu štandu na Interliberu:

 - petak, 11 - 13 sati i 18 - 20 sati - Zvonimir Despot potpisuje knjigu "Tito-tajne vladara", razgovor s autorom

 - subota, 11 - 13 sati - Zvonimir Despot potpisuje knjigu "Tito-tajne vladara", razgovor s autorom

                  17 - 19 sati Pero Simić potpisuje knjigu "Tito-fenomen stoljeća", razgovor s autorom

                 19.30 sati - tribina o Titu - sudjeluju Simić i Despot, tema su obje knjige o Titu, kao i nova arhivska otkrića u Beogradu, među kojima je i Titov dnevnik

- nedjelja, 14.30 Igor Zidić - predstavljanje prve knjige iz serije Hrvatski moderni umjetnici (prva knjiga je o Vlahi Bukovcu).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije