Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Večernjakov Felix u Galeriji Zvonimir

'felix_nnn_zad_240113'
''
24.01.2013.
u 12:42

U čemu je tajna Felixa i njegove dugovječnosti? Autor Srećko Puntarić kaže: Kada se i sam nasmijem svome radu

U noći muzeja u petak, 25. siječnja, u zagrebačkoj Galeriji Zvonimir otvara se izložba karikatura. U goste im dolazi Večernjakov Felix autora Srećka Puntarića, i to godinu dana nakon što je mnogima omiljeni lik sa zadnje stranice Večernjeg lista proslavio svoj 20. rođendan. Srećko Puntarić karikature crta od 1975. godine kada je počeo kao suradnik mjesečnika Kerempuh. A u čemu je tajna Felixa. Puntarić kaže: Kada se i sam nasmijem svome radu. Izložba traje do kraja fašnika.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije