Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plesno hodanje

Varaždinci će učiti tango, ali i jazz dance i zavodljivi ples na svili

PXL_120104_1439
PIXSELL
31.05.2012.
u 15:59

Čak četiri radionice organizirane su u Varaždinu za ljubitelje plesa, a najatraktivniji je ples na svili u Gradskom parku

Do Dana suvremenog plesa u Varaždinu (od 14. do 17. lipnja) preostala su tek dva tjedna. Za ovu je subotu (2. lipnja) najavljeno plesno hodanje (kako bi se Varaždinci pripremili za radionice koje će se tih dana održavati u njihovu gradu. Larisa Lipovac Navojec održat će radionicu jazz dancea, a radionice suvremenog plesa držat će Ognjen Vučinić, član Zagrebačkog plesnog ansambla, zatim Nikolina Komljenović, koja će polaznicima pokazati kako se pleše na svili (ta će se radionica održati u Gradskom parku) te Jelena Ivanović, koja će pokazati sve čari tanga. Na radionici Tango argentino učit će se osnovni koraci tanga te neke od jednostavnih figura i improvizacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije