Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. dani performansa

Varaždinci će gledati izvedbe s temom neobaroka

'28.06.2009., Zagreb - Dom HDLU, galerija bacva, zavrsni dan projekta Narancasti pas i druge price - akcija Neposlusan i performans K2. Branko Franceschi i Zlatko Kopljar. Photo: Patrik Macek/Vecernji
'Patrik Macek/Vecernji list'
05.06.2013.
u 10:29

Selektor je aktualni kustos hrvatskog paviljona na venecijanskom bijenalu Branko Franceschi

U Varaždinu će se od 6. do 9. lipnja održati 12. dani performansa. Tijekom četiri dana očekuje nas sedam performansa koje je pomno odabrao selektor Dana performansa, aktualni kustos hrvatskog paviljona na venecijanskom bijenalu Branko Franceschi, a cijeli se ovogodišnji festival tematski vezuje uz neobarok.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije