Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suvremeni ples

Uskoro počinje 27. Tjedan suvremenog plesa

PIL 4
Arhiva
20.05.2010.
u 13:55

U svom 27. izdanju, Tjedan suvremenog plesa, osim u Zagrebu i Rijeci, po prvi put će se zbivati i u Splitu, od 24.svibnja do 4. lipnja.

U svom 27. izdanju, Tjedan suvremenog plesa, osim u Zagrebu i Rijeci, po prvi put će se zbivati i u Splitu, od 24.svibnja do 4. lipnja. Na programu je 28 vrhunskih predstava iz 16 zemalja, od čega čak tri premijere.

Kao poseban uvod u festival, u subotu, 22. svibnja, cijelog će se dana plesati u Zagrebačkom plesnom centru, a u sklopu europskog projekta Beyond Front@. Program za javnost započinje u 17sati Dance Communication Labom, na koji stiže publika iz Mađarske, Slovenije i Austrije, a pred kojom će improvizacijski session s plesačima iz četiri europske zemlje voditi Iva Hladnik.

Slijedi prezentacija rada najmlađe generacije domaćih plesača, učenika Škole suvremenog plesa Ane Maletić, a od 21sat na programu je gostovanje predstave "The Unknown", jedne od najproduktivnijih mađarskih koreografkinja – Eve Dude.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije