Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro

Uskoro Fotomat – market nove fotografije

Ino Zeljak
arhiva VL
13.12.2012.
u 14:57

U sklopu sajma okupit će se dvadesetak studenata koji će prodavati svoje fotografije po povoljnim cijenama

Za dva dana počinje prvo izdanje sajma Fotomat – market nove fotografije, koji će trajati 15. i 16. prosinca 2012. godine u prostorijama kina Europa. Fotomat organiziraju studenti Odsjeka snimanja Akademije dramske umjetnosti.

Kako bi izašli iz okvira zajedničkih sajmova, studenti diplomskog studija fotografije Marina Paulenka, Igor Ilić i Tjaša Kalkan pokrenuli su Fotomat. U sklopu sajma okupit će se dvadesetak studenata koji će prodavati svoje fotografije po povoljnim cijenama. Fotomat će trajati u subotu od 11 do 21 sat, a u nedjelju od 16 do 21 sat. U subotu u 16 sati novi fotografski kolektiv Dirty Grain prvi će se put predstaviti zagrebačkoj publici. Tvrtka Photoboutique, koja podupire ovu studentsku inicijativu, izlagat će svoje fotoknjige, a Zbor hrvatskih fotoreportera projicirat će fotografije na Krivom zidu, ujedno prvom hrvatskom zidozinu.

Kao posebno iznenađenje, tijekom trajanja sajma studenti će besplatno portretirati posjetitelje. Od 21 sat u subotu studenti pozivaju na druženje i plesnjak uz DJ-a, a u nedjelju na čajanku.

Na Fotomatu sudjeluju Filip Starešinić, Ino Zeljak, Dino Šertović, Petra Mrša, Ema Giunio, Luka Kedžo, Ana Mihalić, Nikola Zelmanović, Dario Matić i Damian Nenadić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije