Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna scena u Ilici

Uskoro Cabaret 
Chishche Lishche

Maja Posavec
arhiva VL
24.11.2012.
u 17:55

U ekipi su: Ivan Đuričić, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković, Luka Petrušić i Maja Posavec. Sviraju bubnjeve, gitaru, bas-gitaru, saksofon, harmoniku, pjevaju i, naravno, glume

Mlade snage Satiričkog kazališta “Kerempuh”, članovi ansambla koji su prije dvije godine osnovali svoj bend Chishche Lishche, najavljuju premijeru. Izvest će svoj autorski projekt – Cabaret Chishche Lishche – a time novi život počinje Noćna scena Kerempuha. U ekipi su: Ivan Đuričić, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković, Luka Petrušić i Maja Posavec. Sviraju bubnjeve, gitaru, bas-gitaru, saksofon, harmoniku, pjevaju i, naravno, glume.

Kao polazište za svoje kreativno istraživanje koristili su “Balade Petrice Kerempuha” Miroslava Krleže te neke od kolumni Ante Tomića. Predstava je na programu Noćne scene kazališta Kerempuh petkom i subotom u 23 sata. Premijera je 1. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije