Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči turneje

Uoči turneje "Plavi avion" Darko Rundek objavio novi sing Znak

Darko Rundek
arhiva VL
25.03.2011.
u 15:59

Znak je pjesma u kojoj odjekuju pitanja s kojima se oduvijek susrećemo, svatko ponaosob i svi zajedno, postavljena s nježnošću i širinom koja tješi i upozorava, kaže Rundek

"Znak je pjesma u kojoj odjekuju pitanja s kojima se oduvijek susrećemo, svatko ponaosob i svi zajedno, postavljena s nježnošću i širinom koja tješi i upozorava, a kaotičnom vremenu prevrata stavlja kao ogledalo prisutnost i ljepotu“, kaže Darko Rundek za svoju pjesmu Znak, koja je postala treći sing s njegovog novog albuma Plavi avion. 

Riječ je o znakovitom trećem singlu kojem su prethodili  „Indijanska“ i „Para ljude vara“.  Album „Plavi avion“ izašao je krajem prošle godine u izvedbi Rundek Cargo Trija koji je u Rundekove pjesme unio malo intimniji i smireniji zvuk. Ta je  čarolija osvojila obožavatelje na prošlogodišnjoj zimskoj turneji u Zagrebu, Beogradu, Nišu, Oslu, Malmu, Goteborgu, Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli, a  s proljećem je „Plavi avion“ opet spreman za let. Koncert u  Ljubljani je 5. travnja, u Zagrebu, 7.travnja, u Karlovcu 8. travnja, u Puli 9...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije