Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga prodana u 50 mil. primjeraka

Umro Robert Waller, autor 'Mostova okruga Madison'

Mostovi okruga Madison
Foto: Promo
10.03.2017.
u 19:43

Waller je preminuo u 77. godini u svom domu u Teksasu, a uzrok smrti nije poznat

Robert James Waller, autor bestselera "Mostovi okruga Madison", umro je u 77. godini, objavio je u petak njegov izdavač. Waller je umro u svom domu u Teksasu, a uzrok smrti nije poznat.

Njegov roman iz 1992. o kratkoj, romantičnoj vezi kućanice iz Iowe i fotografa pretočen je 1995. u film s Merryl Streep i Clintonom Eastwoodom u glavnim ulogama, a 2014. u mjuzikl na Broadwayu.

"Mostovi okruga Madison" preveden je na 40 jezika i prodan u 50 milijuna primjeraka. Waller, glazbenik, fotograf i pisac rođen u Iowi, napisao je još šest romana.

Godinama je na tamošnjem sveučilištu držao tečajeve iz menadžmenta, matematike i ekonomije.

>>Sedam filmova za koje ne možemo vjerovati da nikada nisu dobili Oscara

>>Clint Eastwood novu ljubav našao u Christini Sander​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije