Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova TV 12. prosinca ukida 'Zakon ljubavi'

Ukida se 'Zakon ljubavi': Krah Avine sapunice

02.12.2008.
u 18:45

Ljubavi između producentske kuće Ava i Nove TV je nestalo jer je Nova TV, nakon samo tri mjeseca emitiranja, odlučila ukinuti “Zakon ljubavi”. Posljednju epizodu moći će se vidjeti 12. prosinca, a Avinoj sapunici glave je došla - poražavajuće mala gledanost.

Ava zatečena prekidom
- Blagdanskim programom Nova TV je počela pripremati prostor za novu programsku shemu u 2009. U sklopu stare sheme 12. prosinca bit će prikazana posljednja epizoda “Zakona ljubavi”. Ove jeseni Nova TV je lansirala najviše novih projekata i ostvarila najveći porast gledanosti, a u svom programu nastavit će prikazivati projekte koji mogu pratiti taj uspjeh - stoji u priopćenju (očito razočaranih i ljutitih) čelnika Nove TV, iz kojeg je posve jasno da su upravo postoci gledanosti bili jabuka razdora. Iako su bolji poznavatelji televizijskih prilika ovakav rasplet i predviđali, izgleda da je jedino Ava živjela u zabludi.

- Suradnju je raskinula Nova TV, i to je za nas bilo posve iznenađujuće - kazao je glasnogovornik Ave Mario Leovac. Pošto se vlasnik Ave Roman Majetić nije odazivao na pozive, Leovac je potvrdio kako će se 12. prosinca vidjeti posljednja, 60. epizoda, kazavši i to da je snimanje sapunice zaustavljeno jučer. Na upite hoće li ikada biti nastavljeno te hoće li se glumcima biti obustavljena isplata već ranije ugovorenih honorara, Leovac reče:

- Pitanje je hoće li nastavka snimanja uopće više i biti. Unatoč tome, Ava nastavlja postojati. Podmirit ćemo sve obveze koje imamo prema glumcima. Oni će biti plaćeni za učinjeno do završetka snimanja.

Putanja - nizbrdo
Na kraju možemo reći, otkad je pukla suradnja s HTV-om Avi je krenulo nizbrdo. RTL je nakon samo tri epizode prekinuo emitiranje “Urote”, Huljić i Majetić raskinuli su vlasničke odnose, razorio se privatni i poslovni odnos Majetića i Jelene Veljače, zbog neisplaćenih honorara nedavno se dogodio i štrajk glumaca na setu sapunice...




Nemaju nikakva komentara

Čim je čuo zašto ga zovemo bivši suvlasnik Ave, Tonči Huljić brzopotezno je uzvratio: “Nemojte me o Avi više ništa pitati!” I nekadašnja glumica i scenaristica Avinih sapunica Jelena Veljača o novonastaloj je situaciji bila spremna reći tek: “Nemam komentara!” Identičnu rečenicu ponovio je i glumac Petar Ćiritović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije