Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slbodan Šnajder piše nastavak "Hrvatskog Fausta"
Povratak na članak

U"Hrvatskom Faustu, dio drugi" Faust će biti Krleža

Intervju sa Slobodanom Šnajderom koji je dobio dvije regionalne nagrade za roman "Doba mjedi"

Komentari 2

B7
b7
07:03 06.10.2016.

Morendo, sjajna stvar, nadam se da ćemo i mi vidjeti nastavak Hrvatskog Fausta, mada u nastavke uvijek sumnjam. Pišite molim, a što se nagrada tiče, eh, ove koje imate nose prava imena, drugo nije ni potrebno. Pozdravljam Vas srdačno.

VL
HE
Herbert
13:08 06.10.2016.

Uvijek mi bilo pasje žao što Šnajder trati vrijeme na drame koje mu se iz pakosti ne izvode, umjesto da piše prozu, koja mnogo lakše nalazi put do nas "krajnjih korisnika". K tome, u odboru za Nobela mnogo radije čitaju romane negoli drame.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.