Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Udruga Nova stranica Zagreb čita s najmlađima

Udruga Nova stranica Zagreb
Foto: Udruga Nova stranica Zagreb
1/5
PR
Autor
PR članak
23.04.2021.
u 17:34

Školarci su sudjelovali u tomboli u kojoj su najsretniji osvojili dječje knjige hrvatskih izdavača

U sklopu jubilarne 10. Noći knjige Udruga Nova stranica Zagreb na čelu s Rominom Bengez organizirala je predstavljanje dječjeg romana Lane Roje Miličević „Ribe na drveću“ ( Iris Illyrica, 2019.) u drugom razredu osnovne škole Dragutina Domjanića u Zagrebu. Uz uvodno predstavljanje svog rada autorica je pročitala ulomak iz knjige „Tužna čokolada„. Roman su znatno obogatile i predivne ilustracije Hane Lukas Midžić. Nakon samog čitanja fizičkoj udaljenosti uspostavila se zabavna i zanimljiva rasprava o pročitanom. Istaknuta je i važnost samog čitanja te stvaranja čitalačkih navika.

Foto: Udruga Nova stranica Zagreb

Školarci su potom sudjelovali u tomboli u kojoj su najsretniji osvojili dječje knjige hrvatskih izdavača.( Naklada Uliks, Sipar naklada, Naklada Bošković).

Učiteljica Matea Petek ih je potom i simbolično počastila čokoladom. Knjiga je lijek. Čokolada također.

Foto: Udruga Nova stranica Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?