Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Tvornici 13. prosinca veliki koncert Jurice Pađena i grupe Aerodrom

11.11.2008.
u 18:26

Jurica Pađen i grupa Aerodrom koncertom u Tvornici 13. prosinca, promovirat će albume Rock @ Roll i The ultimate collection i tom prilikom izvesti najveće hitove 80-ih.


Odabir pjesama za Ultimate collection sigurno nije bio najjednostavniji, budući se radi o bendu koji je na sceni već 30 godina. Aerodrom se svrstava među najpopularnije grupe 80-ih godina, a mnoge njihove pjesme su prepjevali i strani glazbenici. Popis pjesama koje se nalaze na kompilaciji Ultimate Collection će vas sigurno vratiti kroz vrijeme.


Kraj tebe u tami, Stavi pravu stvar, Obična ljubavna pjesma, Fratello, Što si u kavu stavila, Slatka mala stvar, Otkazani let i još mnoge druge, sigurno će prizvati neko sjećanje, a za što bolji doživljaj dođite u Tvornicu 13. prosinca i poslušajte iz prve ruke kako to izvode ikone hrvatskog rocka.


Posljednji studijski album Aerodroma Rock @ Roll sadrži nekoliko pjesama zanimljivog naslova poput Tvoj pas me čudno gleda (čuko haj šapu daj), Nema više druga Tita, Odma mi je zapela za oko, Što će nama peć, Kći starog vodeničara, Samo se ovce nadaju...

Dvostruki album sa najvećim hitovima pod nazivom The ultimate collection, koji će okupiti sve najveće hitove Jurice Pađena & Aerodroma, sigurno će zadovoljiti sve njihove obožavatelje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije