Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

U Tunelu Mile voli Disko i Deep This w. Gorge

Gorge
arhiva
29.08.2012.
u 15:06

U riječkom Tunelu u petak 31. kolovoza, prije početka koncertne sezone, vikendi su plesni. Disko zvijer je na podiju: Mile voli disko, a dan posluje nastupa njemački producent Gorge uz podršku Amora, Cosmic Cowboyse i Below Bangkok

U riječkom Tunelu u petak 31. kolovoza, prije početka koncertne sezone, vikendi su plesni. Disko zvijer je na podiju: Mile voli disko: epizoda pun mjesec. U glavnoj je ulozi Mile Hund. Idući dan, u subotu 1. rujna, nastupa njemački deep-house producent Gorge kojeg podržavaju Amor, Cosmic Cowboys i Below Bangkok. 

Gorge aka. Pit Waldman glazbenik je, DJ i producent više od 18 godina. Počeo je kao bubnjar i klavijaturist, ali krajem 80-ih inspirira ga nadolazeći elektronski plesni zvuk koji je promijenio njegov put prema DJ'ingu i produkciji. U isto vrijeme Gorge otvara 8bit Records sa svojim partnerom Nickom Curlyjem i samostalni label Katchuli Records. S njima postiže veliki uspjeh diljem svijeta i njihov takozvani "Mannheim Sound" mijenja minimal-zvuk natrag prema plesnijem deep-house zvuku.

Tijekom godina Gorge izdaje za vodeće house i deep-house izdavačke kuće kao što su Freerange, Objectivity, Dynamic, Systematic, Brise itd. Velik broj izdanja završava na DJ chartevima diljem svijeta i nalaze se gotovo uvijek među top 100 deep-house i house-chartova na Beatportu. 2010. nominiran je među top 5 Beatport deep-house i tech-house izvođača.

Prvi Album "Mood" izdao je 2010. godine i dobio je odlične kritike, kako struke tako i slušateljstva. Tu je pokazao talent u produkciji bezvremenske deep-house muzike, kao i klupskog zvuka. U posljednjih nekoliko godina remiksirao je više od 40 artista i gotovo svi završavaju visoko na top listama, tako da ga je Resident Advisor stavio na visoko osmo mjesto među najprodavanijim artistima u žanru. Posljednjih deset godina stvorio je odličnu reputaciju kao DJ svirajući diljem svijeta u klubovima kao Watergate (Berlin), Rex (Pariz), DEdge (Sao Paolo), Cielo (NYC), Space (Ibiza), Zoo Project (Ibiza), Electric Pickle (Miami), Cargo (London), Arma 17 (Moskva).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije