Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Čija je ovo država"
Povratak na članak

U svakom segmentu postali smo neosjetljivo društvo koje jako lako zaboravlja

Odgledavši Brešanov novi film “Koja je ovo država”, možemo samo reći da je opet zakucao u sridu

Komentari 11

MO
mobitel20
20:52 19.12.2018.

Ovo je drzava ovog "direkta" s portala, drzava Crvenog plemstva i njihovih placenika koji su u koaliciji sa sorosoidnim imbexsasima iz "regiona". Umrezeni, zive kao bubrezi u loju, jedni druge nagradjuju i placaju u nadmetanju u rastakanju hrvatskog drzatvornog bica. I ovaj film, kao i udruga NH primjerice, huska branitelje protiv drzave i uvjerava ih u "besmisao borbe". One koji ne nasjednu, preko uhodane medijske okupatorske mreze, proglase za uhljebe i parazite. Dakle, "mitraljez" moramo uperiti i na HAVC koji u 28 godina hrvatske drzave nije sufunancirao NIJEDAN pozitivan film o Hrvatima i nasoj borbi za neovisnost !? Nijedan film o patnjama stradalnika! Samo filmovi o patnjama jugonacionalista i izmisljotinama kako "Hrvatska nije uspjela", za razliku od "razorenog bratsva i jedinstva". Na srecu, vecina naroda ipak ovo vidi, uocava...jer doista je nevjerojatno da institucije Drzave poput HAVCa , drzave obnovljene u krvavom ratu, nemaju empatiju za ratnike, stradale zene i starce, razrusene svetinje tog naroda u velikosrpskoj agrrsiji, da bi financirali barem 30% takvih filmova!? E, kada te likove srusimo, onda ce to biti nasa,hrvatska drzava.

VL
AU
autoritet
21:16 19.12.2018.

Država u kojoj Brešan javnim novcem snima filmove, a Kosorica na otvaranju drži govor, stvarno je jadna država.

VL
DU
Deleted user
21:09 19.12.2018.

hvala kosor za ulazak u eu.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
22:10 19.12.2018.

čitam po portalima recenzije. nitko ne piše je li film zanimljiv ili dosadan. mislim, samo to mi je bitno. ako je kao drugi dio maršala, ne želim to ići gledati jer je tv pun dobrih stvari. svi pišu nešto kaoo kao ovaj je branitelj ovaj je tajkun ovaj je satira ovog onog. je li dobar film ili nije? ili ste svi umreženi pa nećete protiv frendova ova pisati?

VL
Avatar comparator
comparator
01:05 07.01.2019.

Onakva kakvu je napravila Jaca i njezin uzorni ljepotan od deset milijuna baxi !

VL
DI
Direkt
18:42 19.12.2018.

Jedini spas da mladi ne odlaze u inozemstvo je da postanu branitelji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.