Naslovnica Kultura Film

U prodaji su najjeftinije ulaznice za 21. Motovun Film Festival!

Zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival do 10. srpnja, postani motovunski šatoraš (besplatno spavaj u kampu) i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna. Prije migracije na motovunsko brdo, ne zaboravi se igrati skrivača po Zagrebu s četiri kultna filma koje donosi ovogodišnji ciklus Skrivenih projekcija MFF-a.
14. lipnja 2018. u 13:58 173 prikaza
Motovun Film Festival
Foto: Zlatko Kelemenić

Iz godine u godinu svijet se nezaustavljivo mijenja što nikako nije slučaj s Motovun Film Festivalom koji ostaje dosljedan u nakani osiguravanja senzacionalno jeftinih kino karata za svoju publiku.

Paket SVE PO 15 KUNA nudi vlasništvo nad 10 ulaznica s kojima jedna osoba može ući na deset različitih projekcija po vlastitom izboru. Akcija vrijedi do 10. srpnja ili do isteka zaliha. Gdje se još za 150 kuna mogu gledati recentni nezavisni naslovi i to u neprocjenjivom srednjovjekovnom ambijentu? Nigdje osim u Motovunu! Zato odmah osigurajte svoje mjesto pred platnom putem servisa Kupiulaznicu.hr!

Nakon 10. srpnja u prodaji su VELIKI PAKET od 10 ulaznica za 300 kuna samo za projekcije na motovunskom Trgu ili MALI PAKET od pet ulaznica za 175 kuna za filmove u 21 sat na Trgu. Za one su najaktivnije početkom dana pripremljen je JUTARNJI PAKET, tj. ulaznice za 10 projekcija u kinu Bauer u vremenu od 10 do 12 sati.

Osim što kupovinom bilo kojeg od paketa iskazujete ljubav prema svome džepu, ostvarujete i mogućnost besplatnog kampiranja podno Brda filmova za vrijeme festivala.

Mislili smo i na one koji će teško potegnuti do Motovuna ili se jednostavno žele zagrijati za festival. I ove godine pripremili smo četiri Skrivene projekcije kultnih filmova na tajnim lokacijama u Zagrebu. Projekcije su besplatne, a za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na newsletter MFF-a na adresi skrivene.motovunfilmfestival.com. Požurite, jer prvi je film Kineska četvrt na rasporedu već u nedjelju, 17. lipnja.

Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas