Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miki manojlović

'U politici su službenici, nema više vizionara'

Miki Manojlović, Bogdan Diklić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
03.11.2013.
u 19:29

Rekao je da su 90-e donijele jačanje nacionalizama i stvaranje čovjeka praktičnijeg tipa, kojeg zanimaju novac i moć, a on u takvog čovjeka puno ne vjeruje.

– Ne vjerujem politici. Zazirem od nje. Danas su u politici službenici. Nema više državnika, pravih vizionara – izjavio je u Nedjeljom u 2 glumac Predrag Miki Manojlović.

Iz Srbije je otišao 1993. jer, kaže, nije želio da mu bilo koja politika određuje život. Rat ga je iznenadio jer se nadao da će biti pameti i da će se bivša država razdvojiti mirno. Rekao je da su 90-e donijele jačanje nacionalizama i stvaranje čovjeka praktičnijeg tipa, kojeg zanimaju novac i moć, a on u takvog čovjeka puno ne vjeruje.

Otkrio je da je svojedobno odbio Spielbergovu ponudu jer nije htio igrati loše momke s istoka.

Ključne riječi

Komentara 1

OO
onako_ovlaš
22:16 03.11.2013.

miki je svakako zanimljiva faca dobar glumac šarmantan dočim je aco sasma na drugoj strani tih svojstava preciznije:čovjek bez svojstava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije