Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka priča
Povratak na članak

U dvoje je ljepše, zar ne?

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 2

SM
stari_mačak
18:21 25.01.2020.

Kakva je ova priča? Da je počela od sredine ili kraja pa prema početku, od tridesetog ili pedesetog pasusa ili bilo otkuda prema bilo kuda, uvijek bi bila ista. Nezanimljiva, siva i blijeda. Takva je to priča.

VL
KO
Kolumpar
23:13 25.01.2020.

Čitao i smiuljio se, pročitao i oraspoložio se. To bome nije mala stvar za Waldorfa. Priča svakodnevice, moderrnistički kaleidoscope slika s ulice, Joyceovi Dublineri, svijet je otvoreno lovište na mentalne pošemberenosti. Samo naprej, sve je ljepše kad se hoda otvorenih očiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.