Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"otkrhnuti"
Povratak na članak

U Domovinskom ratu ubijene su stotine djece. Ovo je film o njima

Slavica Šnur snimila je dokumentarac "Otkrhnuti" o djeci ubijenoj u Domovinskom ratu.

Komentari 3

MA
MaTko
11:48 01.06.2020.

Gđa Slavica kad već radite takav film onda bar prezimena i datume pišite točne. Ovako to ide pomalo na jetra već članovima obitelji. Nije Baumgartner nego Baumgertner, eno na Mirogoju pogledajte na ploču ako vam nije preteško se potrudit. Rodio se 27.11. pa mu nije od 20.11. trebalo 12 dana do 18. rođendana nego svega sedam ili vi to brojite nekako drugačije. Malo više poštovanja i respekta prema podacima o mrtvima molim.

VL
HE
Herceg
11:29 01.06.2020.

Neki dan sam gledao emisiju "Buica" i gospodina Jakova Sedlara gdje je u projekt pri kraju upravo ovakvog filma.Lijepo i za svaku pohvalu,da ostane sjećanje na našu,krvlju ispisanom, povijest.

VL
PR
prokurator
02:51 02.06.2020.

nije bilo rata na ovome svijetu da nisu ginula i djeca. u domovinskom je tim tužnije što je rat bio praktički dogovoren,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.