Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U četiri dana - predstave za sve uzraste u kazalištu Mala scena!

mreza
PR
Autor
PR članak
30.08.2011.
u 11:31

U Zagrebu će se od 1. do 4. rujna 2011. održati Prva kazališna Burza Mreže neovisnih kazališta/kazališnih družina iz tri županije

Burza će se sva četiri dana održavati u kazalištu Mala scena, a u njoj će sudjelovati četrnaest članica Mreže okupljenih u Kazališnom epicentru, kazališnom centru srednje i jugoistočne Europe: ActLab, Bacači sjenki, Don Hihot, K.R. Gustl, Lutkarski studio Kvak, Mala scena, Merlin, Moruzgva, Planet Art, Play Drama, Rugantino, Svarog, Tirena te Tvornica lutaka.

Na Burzi će se odigrati 21 predstava namijenjena gledateljima svih uzrasta, a unutar Burze organizirat će se i okrugli stol s temom Zašto surađivati s Mrežom neovisnih kazališta/kazališnih družina?

Na ovu jedinstvenu burzu pozvani su svi potencijalni zainteresirani predstavnici pučkih otvorenih učilišta, centara za kulturu, narodnih sveučilišta, pedagoga osnovnih i srednjih škola, dječjih vrtića, predstavnici turističkih zajednica, turistički djelatnici te ostala zainteresirana javnost.

Dio ulaznica na Burzi osigurano je i za širu javnost, za sve one koje zanimaju kazališne predstave članica Mreže, i to po cijeni od samo 10 kuna!

Medijski pokrovitelj Prve hrvatske kazališne burze je T-portal.hr, medijski pratitelji su Večernji list, Portal KA Urbani, Narodni radio te Port.hr. Sponzor Burze je tvrtka Profil, a projekt se sufinancira i sredstvima dobivenim na natječaju Poduzetništvo u kulturi.

Pozivamo sve zainteresirane da se što prije jave i osiguraju mjesta na ovom jedinstvenom događaju! Program Burze možete pogledati ovdje.

Želite prijaviti greške?